بررسی رویکردهای مختلف درباره پیوند جهانیشدن و بومیگرایی و کارکردهای تربیتی آن، هدف اصلی مقاله حاضر است. برای نیل به این هدف از روش تحلیلی استفاده شد. بر این اساس، چهار رویکرد یکسانسازی، کثرتگرایی رادیکال، اختلاط و پیوند فرهنگی و جهانی محلیشدن و نیز کارکردهای تربیتیِ هر یکاز این رویکردها موردمطالعه قرار گرفت. در میان این رویکردها، رویکرد یکسانسازی، با توجه به تلاش آن برای حاکم کردن فرهنگ غربی، نسبت به بومیگرایی و تعلیموتربیت بومی بیتفاوت است. رویکرد کثرتگرایی رادیکال نیز با دامن زدن به نسبیتگرایی رادیکال، نوعی بومیگرایی و تعلیموتربیت بومی افراطی را تجویز میکند و باب هر نوع تعاملی را بین فرهنگهای مختلف و نظامهای آموزشی میبندد. اما رویکرد جهان محلیشدن نسبت به بومیگرایی و تعلیموتربیت بومی، رویکرد معتدلتری دارد و بر تعامل جنبه محلی و بومی با جنبه جهانی تأکید میکند.
طاهرپور, محمدشریف, & عبدلی, افسانه. (1400). واکاوی رویکردهای مختلف درباره پیوند جهانیشدن و بومیگرایی و اشارات تربیتی آن. فصلنامه علمی پژوهشی راهبرد فرهنگ, 14(53), -.
MLA
محمدشریف طاهرپور; افسانه عبدلی. "واکاوی رویکردهای مختلف درباره پیوند جهانیشدن و بومیگرایی و اشارات تربیتی آن". فصلنامه علمی پژوهشی راهبرد فرهنگ, 14, 53, 1400, -.
HARVARD
طاهرپور, محمدشریف, عبدلی, افسانه. (1400). 'واکاوی رویکردهای مختلف درباره پیوند جهانیشدن و بومیگرایی و اشارات تربیتی آن', فصلنامه علمی پژوهشی راهبرد فرهنگ, 14(53), pp. -.
VANCOUVER
طاهرپور, محمدشریف, عبدلی, افسانه. واکاوی رویکردهای مختلف درباره پیوند جهانیشدن و بومیگرایی و اشارات تربیتی آن. فصلنامه علمی پژوهشی راهبرد فرهنگ, 1400; 14(53): -.