راهنمای تنظیم مقالات
1. مقالات حداکثر در 7500 کلمه تنظیم شود.
2. متن تایپ شده مقاله در قالب نرمافزار Word XP و قلم فارسی بیلوتوس (B Lotus) با اندازه 12 و قلم لاتین تایمز (Times New Roman) با اندازه 10 باشد و از طریق سایت نشریه ارسال گردد. وصول مقاله ارسالی، از همین طریق به آدرس ارسالکننده اعلام خواهد شد.
3. اجزای مقاله باید شامل عنوان (گویا و جذاب)، چکیده (شامل طرح مختصر مسئله، چارچوب نظری، روش، یافتهها و نتایج بهصورت فشرده و حداکثر در 200 کلمه) واژگان کلیدی و معادل انگلیسی آن، بیان مسئله، چارچوب نظری، فرضیهها یا پرسشها، روش تحقیق، یافتهها، بحث و نتیجهگیری و منابع (درون متنی و پایانی) بهصورت کامل باشد.
4. معادلهای غیرفارسی واژههای تخصصی، اسامی افراد یا مکانها، کوتهنوشتها و سرواژهها و توضیحات ضروری در پاورقی با شمارهگذاری مستقل برای هر صفحه ذکر شود.
5. ارجاعات درون متنی باید در داخل پرانتز و به شیوه زیر باشد:
... (نام خانوادگی مؤلف، سال انتشار منبع: شماره صفحه یا صفحات)؛ مثال:
(حسینی، 1384: 24) یا (گوردون، 2001: 231-236) و در صورتی که تعداد مؤلفان بیش از دو نفر باشد (رضایی و دیگران، 1386: 49).
6. فهرست منابع (فارسی یا غیرفارسی) در پایان مقاله بهترتیب الفبایی نام خانوادگی مؤلف به شکل زیر باشد:
کتاب: نام خانوادگی مؤلف، نام. (سال انتشار). عنوان کتاب. نام و نام خانوادگی مترجم (در آثار ترجمه شده). محل انتشار: ناشر.
مقاله در مجله چاپی: نام خانوادگی، نام. (سال انتشار). عنوان مقاله. نام و نام خانوادگی مترجم (در صورت ترجمه). نام مجله. سال یا دوره انتشار. شماره صفحه.
مقاله در مجلات یا روزنامههای اینترنتی: نام خانوادگی، نام. (سال انتشار). عنوان مقاله. عنوان نشریه. تاریخ بازیابی. نشانی پایگاه اینترنتی.
مجموعه مقالات: نام خانوادگی، نام. (سال انتشار). عنوان مقاله. نام و نام خانوادگی مترجم (در صورت ترجمه). در: نام و نام خانوادگی گردآورنده. عنوان مجموعهمقالات. محل انتشار: ناشر.
پایاننامه: نام خانوادگی مؤلف، نام. (سال تدوین). عنوان رساله. مقطع تحصیلی. دانشکده و دانشگاه محل تحصیل.
پایگاه اینترنتی: نام پایگاه اینترنتی. (تاریخ به روز رسانی). تاریخ بازیابی. نشانی پایگاه اینترنتی.
7. ذکر مشخصات تحصیلی نگارنده مقاله (رشته، مقطع و محل تحصیل، تدریس یا اشتغال، رتبه علمی)، شغل فعلی، آدرس محل کار و سکونت و نشانی الکترونیکی و شماره تماس ضروری است.